Tarih: 03 Ekim 2023

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Öğrenci Mail Hesapları Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Yenilenen KVKK Kanunu kapsamında üniversitemizin sizlerle olan iletişimini hem daha sağlıklı, hem de daha güvenli gerçekleştirilmesi için İstanbul Beykent Üniversitesi mail adresleriniz aktive edilmiştir.
Bu bağlamda artık kişisel maillerden yapılan taleplere dönüş sağlanamayacak olup ivedi olarak öğrenci maillerinin aktif bir şekilde kullanılması gerekmektedir.
Mail adresiniz kendi öğrenci numaranız olup, son kısmı "@student.beykent.edu.tr" olarak tanımlanmıştır. Mail hesabınızın şifresi ise ilk giriş için T.C. Kimlik numaranız olarak ayarlanmıştır. Sisteme girdiğinizde kendi belirleyeceğiniz şifreyi de kullanabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimiz yaşanabilecek sistemsel sorunlar için bim@beykent.edu.tr adresinden destek alabilirler.

Enstitü tarafından yapılan tüm bilgilendirmeler öğrenci mail adreslerinize iletilmektedir.
Öğrencilerin mail kontrolleri kendi sorumluluğundadır.

Mail hesaplarınıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.