Danışman Seçimleri Hakkında
Tarih: 29 Ağustos 2024

Danışman Seçimleri Hakkında

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimiz,

Bir dönemi tamamlayan ve henüz danışman seçimi yapmamış tezli/tezsiz yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik programlarındaki öğrencilerimiz, çalışma alanlarına uygun olarak danışman seçimi işlemlerini üniversitemizin otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Otomasyon sisteminde yer alan Başvuru İşlemleri/Danışman Başvuru sekmesi aracılığıyla yapılacak danışman seçimlerinde, öğrencilerimiz tercih ettikleri çalışma alanı doğrultusunda üç farklı danışman hocayı tercih edebileceklerdir. Seçim ekranında, "Fakülte, Program, Unvan" gibi sekmelerde tüm seçenekler işaretlenerek "Ara Bul" butonuna tıklandığında, tüm akademisyenlere ait bilgiler görüntülenebilecektir.

Danışman seçim işlemleri, 29-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında sistem üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Öğrencilerimizin yaptığı tercihler, ilgili Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıkları tarafından onaylandıktan sonra otomasyon sisteminde görüntülenebilecektir.

Tüm lisansüstü öğrencilerimizin bu süreci dikkatle takip etmeleri önemle rica olunur.

Danışman Seçimi için: https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

Enstitü Yönetimi